- Schoonmaak Kantoren -

Service die wij bieden

Welke diensten bieden wij?

Klassieke schoonmaak van kantoren en sanitaire ruimtes vormt de kernactiviteit van ons bedrijf. U kan op ons beroep doen voor eenmalige opdrachten, vervanging van eigen personeel, periodieke langdurige samenwerking. Zelfs het leveren van toilet- of schoonmaakproducten is mogelijk.

Elke klant/opdracht is anders, wij werken een voorstel uit op maat. Dit gebeurt door ervaren adviseurs die indien nodig ter plaatse komen en in overleg met u een geïndividualiseerde offerte maken.

Een professionele aanpak met oog voor transparante communicatie en de hoogste kwaliteit : daar gaan wij voor.

0
afgemaakte projecten
0
samenwerkingen

Professioneel opgeleide medewerkers met een hart voor netheid

Welke andere diensten bieden wij ?

Professionele
Reiniging

Reinigen van winkels, magazijnen, werfketen, opslagplaatsen, productielijnen en werkvloeren ... wij bieden de gepaste oplossing voor uw behoeften.

Schoonmaak Kantoren

De klassieke schoonmaak van uw kantoren en sanitaire ruimtes is bij ons in goede handen. Eenmalig, vervanging of periodiek. Elke opdracht wordt met dezelfde kwaliteitsgaranties uitgevoerd.

Onderhoud
Appartements
gebouwen

Reiniging en onderhoud van traphallen, garages en woonunits is een van onze specialiteiten. Ook voor opruiming en opkuis van appartementen bij verhuis, verhuur of verkoop kan u bij ons terecht.

Ramen
Wassen

We wassen jullie ramen snel, efficiënt en voor een scherpe prijs. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Kies de juiste professionals.


Afbraakwerk
Opkuis na renovatie

Vertrouw op het professionele team van Eagles Cleaning om uw gebouw na afbraak, renovatie of nieuwbouw grondig te kuisen. Ook afbraakwerk zelf kan u aan ons toevertrouwen.

Schoonmaak
in De Horeca

Schoonmaak van de café’s, restaurants, hotels... vergt een specifieke aanpak. Onze medewerkers krijgen een aangepaste opleiding in functie van uw behoeften en verwachtingen.

we vechten tegen COVID-19

Professionele Ontsmetting