- Service -

Professionele
Reiniging

Reinigen van winkels, magazijnen, ateliers, werfketen, opslagplaatsen, publieke ruimtes, werkvloeren, transportmiddelen (bus, trein, tram, vliegtuigen...)

Schoonmaken Kantoren

Klassieke schoonmaak van kantoor- en sanitaire ruimten. Eenmalige- of vervangingsopdrachten en periodieke langdurige overeenkomsten. U kan steeds bij ons terecht, zelfs voor het leveren van de toilet- en schoonmaakproducten.

Onderhoud
Appartements
gebouwen

Wij hebben ruime ervaring in het onderhoud van trappenhallen, garages, liften maar ook in de eenmalige opkuis van appartementen bij verhuur of verkoop.

Ramen
Wassen

We wassen jullie ramen snel, efficiënt en voor een scherpe prijs. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Kies de juiste professionals.


afbraakwerk
opkuis na renovatie

Vertrouw op het professionele team van Eagles Cleaning om uw gebouw na afbraak, renovatie of nieuwbouw grondig te kuisen. Wij hebben ook een apart team voor afbraakwerk zelf.

Schoonmaak
in De Horeca

Het schoonmaken en onderhouden van de café’s, restaurants, hotels... vergt specifieke kennis en een aanpak op maat. Flexibiliteit en een gerichte opleiding van de medewerkers zijn cruciaal voor succes.

we vechten tegen COVID-19

Professionele Ontsmetting