- Professionele reiniging -

Service die wij bieden

Welke diensten bieden wij?

Hierbij kan elke onderneming, zelfstandige, overheid, instelling, vereniging… beroep doen op onze diensten.Wij bieden een ruim aanbod.

Wij werken rechtstreeks of in onderaanneming voor oa :

  1. Reinigen van winkels
  2. Magazijnen
  3. Publieke ruimtes
  4. Productielijnen
  5. Werkvloeren
  6. Industriële reiniging
  7. Machines
  8. Werfcontainers
  9. Silo’s
  10. Transportmiddelen

Voor elke opdracht bieden wij een aanpak op maat met specifieke producten,  materialen en opleiding voor de medewerkers. Op basis van transparante communicatie, mogelijk met een bezoek ter plaatse, krijgt u een individuele offerte.

Wij voeren opdrachten uit die éénmalig zijn of periodiek met een contract op lange termijn.

0
afgemaakte projecten
0
samenwerkingen

Een overzicht

Welke andere diensten bieden wij?

Professionele
Reiniging

Het reinigen van winkels, magazijnen, opslagplaatsen, publieke ruimtes, werfcontainers, werkvloeren... maar ook van bv bus, trein, tram, vliegtuig behoort tot ons gamma aan diensten.

Schoonmaken Kantoren

De schoonmaak van kantoren en sanitaire ruimten is een kernopdracht. Hierin hebben wij een jarenlange expertise. Zowel eenmalige als periodieke opdrachten zijn mogelijk.

Onderhoud
Appartements
gebouwen

Onderhoud en schoonmaak van traphallen, garages, liften, fietsstallingen... kunnen aan ons vertrouwd worden. Ook hier kan dit voor een eenmalige of langdurige opdracht.

Ramen
Wassen

We wassen jullie ramen snel, efficiënt en voor een scherpe prijs. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Kies de juiste professionals.


afbraakwerk

Vertrouw op het professionele team van Eagles Cleaning om uw gebouw na afbraak, renovatie of nieuwbouw grondig te kuisen. Ook afbraakwerk zelf wordt door ons gedaan.

Schoonmaak
in De Horeca

Schoonmaak in café’s, restaurants, hotels... vergt een specifieke aanpak. Flexibiliteit en een specifieke opleiding zijn hierbij cruciaal.

we vechten tegen COVID-19

Professionele Ontsmetting