- Specifieke schoonmaak horeca -

Service die wij bieden

Wat bieden wij u aan?

De schoonmaak van café’s, restaurants, hotels … vraagt een grote flexibiliteit en specifieke opleiding.

Onze medewerkers krijgen daarom een klantgerichte training bij elke opdracht.

Wij zorgen voor een aanpak en offerte op maat hetzij voor een eenmalige dan wel periodieke prestatie. 

 

0
afgemaakte projecten
0
samenwerkingen

We doen alles met het hart

Welke andere diensten bieden wij?

Professionele
Reiniging

Reinigen van winkels, magazijnen, ateliers, werfcontainers, productielijnen, werkvloeren, transportmiddelen (tram, bus, trein...)

Schoonmaak Kantoren

Klassieke schoonmaak van kantoren en sanitaire ruimten blijft een kernactiviteit van ons bedrijf. Wij hebben ruime ervaring, de juiste producten en materialen. Ook toiletartikelen kunnen wij leveren.

Onderhoud
Appartements
gebouwen

Periodieke of eenmalige opdrachten ter onderhoud en reiniging van traphallen, liften, inkom, garages, fietsstallingen... wij leveren een oplossing op maat.

Ramen
Wassen

We wassen jullie ramen snel, efficiënt en voor een scherpe prijs. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Kies de juiste professionals.

Opkuis-en
afbraakwerk

Vertrouw op het professionele team van Eagles Cleaning om uw gebouw na afbraak, renovatie of nieuwbouw grondig te kuisen. Voor de opkuis van zwerfvuil hebben we een mobiele ploeg. Ook afbraakwerk zelf doen we. Tot slot verzorgen we opkuis bij verhuur, verkoop of verhuis.

Schoonmaak
in De Horeca

Schoonmaak in de horeca vergt een specifieke opleiding en aanpak. Café’s, restaurants, hotels... flexibiliteit en een aapak op maat van de zaak zijn cruciaal voor het behalen van het beste resultaat.

we vechten tegen COVID-19

Professionele Ontsmetting